Fyrverkeri-fotball av Vålerenga

Oppdatert 18/04/2018 klokken 21:07 GMT+2

Vålerenga scoret fem ganger i løpet av ni hektiske minutter på tampen av første omgang. Det la grunnlaget for 8-0-seieren over Årvoll i cupen.

Bård Finne

Mannskapet til Ronny Deila trengte en halvtime på å komme i gang på Årvollbanen onsdag, men da Vålerenga først fikk hull på den berømte byllen, rant målene inn i noe som lignet rekordtempo. Ni minutter gikk det mellom Joao Meiras ledermål etter 31 minutter og Bård Finnes 5-0-scoring som avsluttet målshowet.
Rundt 2500 tilskuere fikk se at storfavorittene ikke slakket på grepet etter pause. Fitim Azemi og innbytter Peter Godly Michael la på til 6-0 og 7-0 tidlig i omgangen. På tampen satte Christian Dahle Borchgrevink inn kampens siste mål.
Azemi og Simen Juklerød ble begge tomålsscorere for gjestene.
Vålerenga-trener Deila sendte ikke overraskende et svært reservepreget mannskap på banen i onsdagens cupkamp. Kun to av spillerne som var med startoppstillingen i 6-1-seieren mot Start i Eliteserien lørdag, var også blant de elleve som innledet onsdagens cupkamp.