Mustafa Abdellaoue ble matchvinner med kampens eneste scoring etter 16 minutter, men det var Morten Sætra som var kampens store spiller. Han leverte flere fantomredninger, og leverte en prikkfri kamp i sin første a-lagskamp for Strømsgodset.
– Det er fantastisk deilig å gå seirende ut av det. Det er en skikkelig kriger-kamp, og det er kjempedeilig å vinne den. Det er en kamp som passer meg bra med mye langt og mange dueller. Jeg synes at jeg klarte meg bra, sier Sætra til NRK.
Strømsgodset er inne i en fæl periode i serien, og har i løpet av de siste rundene i eliteserien blitt et bunnlag som kjemper for å overleve på øverste nivå. Borte mot Haugesund jaktet de en sårt tiltrengt opptur.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
198 centimeter høye Morten Sætra fikk debuten for Strømsgodset i kvartfinalen. Etter kamper under pari av både Espen Bugge Pettersen og Pål Vestly Heigre, slapp Strømsgodset til tredjekeeperen mot Haugesund.

Tredje sist på ballen

Sætra markerte seg allerede etter 15 minutter. Han banket et utspill langt opp i banen, og Marcus Pedersen stusset kula videre i bakrommet. Plutselig var Mustafa Abdellaoue alene med keeper, og «Mos» hamret ballen i krysset. 1–0 til gjestene.
Haugesund slet med å skape sjanser, og det var et frustrert lag som tok pause med 0–1 i sekken.
– Vi må få opp tempoet, vi bruker fem minutter hver gang vi har ballen. Vi kan ikke dra ned tempoet når vi ligger under, sa Christian Grindheim til NRK i pausen.

Utrolig Koné-bom

Grindheim fikk det som han ville, og Haugesund tok over føringen etter hvilen. De skapte mulighet på mulighet, men fikk ikke presset ballen i mål.
Nærmest var Ibrahima Koné, som headet ballen i tverrliggeren fra to-tre meter på nesten åpent mål. Også Christian Grindheim og Ibrahima Wadji hadde sine muligheter, men enten Morten Sætra, et Godset-bein eller metallet sto i veien.
(©NTB)
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31