KFUM Oslo - Molde 1-2
Ole Gunnar Solskjær har ikke hatt det enkelt i verken cup eller serie så langt i 2017. To seiere på rad i Eliteserien har riktignok bidratt til en 7. plass, uten at det vil imponere seiersvante supportere, mens Sander Svendsen måtte stå frem for å unngå ekstraomganger mot 4. divisjonslaget Volda i cupens første runde.
Det så heller ikke ut til å bli enkelt i cupens tredje runde for Solskjærs utvalgte. KFUMs kaptein, Stian Sortevik, scoret 1. omgangs eneste scoring og Molde måtte dermed sørge for en snuoperasjon de siste 45 hvis man skulle ha mulighet til å avansere i cupen.
OBOS-ligaen
«Toppklubben» fra Ekeberg: – Norsk fotball trenger disse solskinnshistoriene
14/09/2021 PÅ 12:18
Se også: Disse møtes i cupens fjerde runde
I pausen satte Ole Gunnar Solskjær inn Fredrik Brustad og Eirik Hestad for Óttar Magnús Karlsson og Amidou Diop. Det skulle vise seg å bli svært avgjørende. Brustad trengte mindre enn et kvarter på banen for å utligne, før samme mann snudde kampen like etter at timen var passert.
Husk Eliteserien Fantasy: Sjekk laget ditt her
Dermed venter Haugesund borte i cupens fjerde runde. Aller først skal moldenserne på besøk til Sarpsborg. Den kampen har avspark 18.00 på søndag. Se den på Eurosport Player.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04