Sigurd Rosted var ikke nådig i krikken av dommernes innsats under gårsdagens cupfinale-tap mot Lillestrøm.
Rosted meldte blant annet følgende mot assistentdommeren som ikke så offisden på 1-0-scoringen til Simen Kind Mikaelsen.
– Han virket nervøs og ubekvem. Jeg løp rett bort til ham etter målet. Han virket veldig usikker og tok all kjeften. Jeg pekte opp på reprisen og da kunne han ha sett det selv. Det er ikke noe man kan gjøre med det nå, sa Rosted i går.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Nå tar han til sosiale medier for å beklage utsagnene han kom med i går, og skriver følgende på Twitter om seg selv.
– Herregud for en bitter fyr og dårlig taper. Jeg fikk snakket med dommerteamet på banketten og beklaget meg for uttalelsene i media. De har full forståelse for frustrasjonen. Og selvfølgelig, som jeg sa i går, det var vår egen innsats som gjorde at vi tapte denne finalen, skriver Rosted.

Dommeren innrømte feil

I tillegg sa Rosted følgende til VG.
– Vi møtte ikke opp til start, men det gjorde faen ikke dommerne heller. Jævla bredde-linjedommer som ikke klarer å se det. Og så skal vi ha en straffe der og, så det er jævlig tungt, sa Rosted.
Dommer Ola Hobber Nilsen innrømte etter finalen at han gjorde en feil da han godkjente 1-0-scoringen til Lillestrøm, der Kind Mikalsen tydelig var flere meter offisde da ballen gikk via en LSK-spiller og til målscoreren.
– Jeg har fått feedback fra folk jeg stoler på som sier at det er feil. Det var offside etter det jeg har fått tilbakemelding på. Sånn er det. Det er vanskelig å være dommer. Vi gjør absolutt vårt beste. Jeg ønsker å dømme feilfrie kamper, men jeg vet godt at det gjør vi ikke. Så håper du at den feilen du gjør er et feil innkast på midtbanen som ingen vil kommentere i ettertid, sa Hobber Nilsen.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18