Det er bare en uke siden Magne Hoseth var tilbake i Elitserien etter et opphold i 2. divisjon og Notodden. Nå er 36-åringen Kristiansund-spiller.
Men det kunne faktisk vært annerledes.
Ifølge Romsdals Budstikke (bak betaling) var Hoseth nær en retur til gamleklubben da han trente med Molde FK i sommer. Manager Ole Gunnar Solskjær lot seg nemlig imponere av veteranen og vurderte å gi ham et tilbud på Aker Stadion.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
– Magne var i god form da han trente med oss og han kunne vært en joker for Molde ut sesongen. Han kunne lett spilt opp til en omgang i Eliteserien utover høsten. Men etter ei totalvurdering fant vi ikke plass til ham, sier Solskjær til lokalavisa.
En Molde-kontrakt hadde naturligvis vært et drømmescenario for Hoseth.
– Alle skjønte vel alle at det ville vært artig for meg å få avslutte i Molde. Jeg vet ikke hvor langt unna det var, men det gikk i hvert fall veldig bra på treningene. Jeg hadde en grei prat med Ole Gunnar. Molde har en stor tropp og jeg forstår at de ikke fant plass. Jeg er ikke sur for det. Nå er jeg veldig glad for å være KBK-spiller. Jeg er takknemlig for at de ga meg sjansen til å bevise at jeg holder nivået, sier Hoseth.
Søndag er midtbanespilleren likevel tilbake på Aker Stadion, da møtes Molde og Kristiansund i cupens kvartfinale.
– Det blir en fantastisk ramme på søndag, med mye folk og forhåpentligvis litt duskregn. Da er det bare graset som mangler før kvelden hadde vært perfekt. De er et topplag, vi er et bunnlag. Derfor tror jeg det kan bli en befriende opplevelse for oss. Vi har ingenting å tape, det er bare en bonus at vi får denne sjansen til å nå en semifinale, sier nordmøring Hoseth.
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Brutalt møte med KBK – stoppet Stabæks vinnerstreak: – En realitycheck
14/08/2021 PÅ 17:58