Landslagstrener Martin Sjögren forbereder i disse dager laget til VM i Frankrike, som for Norges del starter med kamp mot Nigeria lørdag.
Etter mesterskapet vil første kamp på norsk jord spilles i Bergen når England kommer på besøk 3. september, melder Norges Fotballforbund på sine nettsider.
– Akkurat nå har vi naturlig nok fullt fokus på VM, men det er fint å ha denne kampen å se fram til også. Det er bra å få møte en så god motstander som England, og det er alltid fint å få prøve seg mot høyt rangerte lag. Det får vi her, sier landslagssjef Sjögren.
Eliteserien
Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange
8 TIMER SIDEN
Noen dager før kampen mot England innleder Norge den nye EM-kvalifiseringen med bortekamp mot Nord-Irland. Hviterussland, Wales og Færøyene er øvrige lag i gruppen.
Kampen mot England skal spilles på Brann stadion, noe Sjögren er positiv til.
– Det er en by som har vokst veldig når det gjelder kvinnefotball og vi har flere spillere i landslagstroppen som kommer derfra. Det er stor interesse i byen, så jeg håper det kan komme mange folk på denne kampen, sier Norges svenske landslagstrener.
Men først skal de norske kvinnene jakte edelt metall i Frankrike. Norge innleder mesterskapet mot Nigeria førstkommende lørdag på Stade Auguste-Delaune i Reims. Deretter venter Frankrike 12. juni og Sør-Korea 17. juni i de to øvrige gruppekampene.
(©NTB)
Eliteserien
Trapper ned tross utenlandstilbud: – Ville ikke flytte for langt
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bummen vant kompisduellen mot Høgmo
10 TIMER SIDEN