To mål av Emilie Bragstad og ett av Sara Iren Lindbak Hørte var ikke nok. Det ble 3-3 mot Frankrike og dermed er mesterskapet over for Norge.
Laget har fire poeng og er ute av turneringen. Frankrike er gruppevinner med sju poeng, og får følge av Nederland til semifinalen.
Norge sto med én seier og ett tap, men hadde et fryktelig vanskelig utgangspunkt før møtet med Frankrike. Med Nederland-seier over Skottland i den andre kampen, måtte Norge vinne med fire mål mot Frankrike.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
3 TIMER SIDEN

Bragstad-dobbel

Nederlenderne gjorde jobben, og da måtte Norge fram og score. Lettere ble ikke jobben da Frankrike tok ledelsen etter bare ni minutter. Lorena Azzaro løp inn 1-0 etter et fint angrep.
Norge svarte på direkten. Bragstad utlignet til 1-1 bare tre minutter senere. Trønderen fyrte til og ballen gikk via en fransk spiller og i nettet.
Norge fortsatte å styre og spilte seg til en rekke gode muligheter, men etter en drøy halvtime fikk de seg nok en kalddusj. Frankrike kontret og Vicki Becho scoret til slutt på en retur.
Igjen slo Norge raskt tilbake, og igjen var det Bragstad som gjorde det. Spissen fikk en liten berøring på et innlegg fra Anna Langås Jøsendal og ballen gikk i mål til 2-2.
Trondheims Ørn-spissen scoret også mot Skottland i forrige runde. Mandag scoret hun sitt andre og tredje mål i turneringen. Bragstad er datteren til tidligere RBK-spiller Bjørn Otto Bragstad.

Alt håp ute

Utgangspunktet for Norge før den andre omgangen var som følger: De måtte score minimum fire mål for å gå videre.
Norge fortsatte å skape sjanser, men slet med å overliste Frankrike-keeperen. 14 minutter før slutt var istedenfor alt håp ute da Melvine Malard satte inn 3-2 fra kort hold.
Riktignok utlignet innbytter Hørte for Norge ett minutt før slutt, men det var til ingen nytte.
Norge åpnet turneringen med stortap 0-5 for Nederland. De vant den andre kampen 4-0 mot Skottland.
(©NTB)
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
7 TIMER SIDEN