Nordtveit straffet da seieren glapp for Hoffenheim

Oppdatert 06/06/2020 klokken 19:06 GMT+2

Håvard Nordtveit og hans lagkamerater i Hoffenheim holdt på å vinne borte mot Fortuna Düsseldorf med ti mann, men Uwe Röslers lag berget 2-2 på straffespark.

Nordtveit

Det var Nordtveit som et kvarter før slutt var sent ute i en duell med Erik Thommy, som gikk over ende. Nordmannen fikk gult kort og hjemmelaget et straffespark som Rouwen Hennings skjøt i mål til utligningsmålet.
Hoffenheim kom helt skjevt ut i Düsseldorf, der Hennings nikket inn 1-0 før det var spilt fem minutter. Fire minutter senere ble gjestenes Benjamin Hübner sendt av banen med direkte rødt kort etter at både dommer og VAR-assistenter mente det lå forsett bak da hånden hans havnet i ansiktet på Kaan Ayhan.
I undertall kjempet Hoffenheim seg inn i kampen. Munas Dabbur utlignet på en keeperretur etter et kvarter, og israeleren sørget derfor for en ny bundesligarekord: Hoffenheim har denne sesongen hatt målscorere fra 13 ulike land, noe ingen annen klubb kan matche.
Röslers lag er i stor poengnød og presset på for et ledermål, men i stedet var det Hoffenheim som fikk 2-1 da Steven Zuber bredsidet inn Robert Skovs innlegg kvarteret ut i 2. omgang.