Alexander Sørloths imponerende form i den danske Superligaen fortsetter. Fredag kveld scoret han ett mål og leverte hele tre assist til lagkompisene på hjemmebane mot Horsens.
Med åtte fulltreffere så langt denne sesongen har nordmannen, sammen med lagkompis Ebere Paul Onuachu, skutt FC Midtjylland rett inn i gullkampen. Så het er han at den danske avisen Ekstra Bladet klinker til med overskriften «Årets innkjøp slår til» etter fredagens viktige toppkamp. Avisen roser nordmannen og mener han er en sterk kandidat til årets signering i dansk fotball etter en ny oppvisning.
Fantasy FK
Frekk forsvarsdobbel, Rik Onkel-fasit og «Friday or not to Friday»
3 TIMER SIDEN

– Tatt hele Danmark med storm

Etter seieren mot Horsens kom det også ros fra trener Jess Thorup etter nok en praktkamp. I sommer kom trønderen fra nederlandske Groningen til den danske klubben.
– Sørloth har tatt alle i klubben og hele Danmark med storm, og bidrar med mål og assist mot Horsens, sier Thorup til Berlingske Tidende.
Selv er nordmannen litt mer ydmyk i uttalelsene og har satt seg det som må være et veldig oppnåelig mål under halvveis i sesongen.
– Hvis jeg når 15 mål vil jeg være tilfreds, så får jeg ta det derfra, sier Sørloth.

Sørloth jakter på seriegull

Laget topper tabellen før resten av runden spilles lørdag og søndag. De sterke prestasjonene til laget denne sesongen gjør at treneren nå snakker om at Sørloth og co. er tittelkandidater tross at de kun er halvveis ut i grunnspillet.
– Vi har spilt første halvdel av grunnspillet, og vi er gjør det veldig bra. Jeg har problemer med å se hvem som skal stoppe oss nå, sier Thorup.
Den norske spissen er helt enig med sjefen og tror på edelt metall til våren.
– Det er fire lag som kan vinne serien. FC København, Brøndby, FC Nordsjælland og oss. Jeg har hele tiden sagt at vi skal jakte mesterskapet, sier Sørloth.
Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
5 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
20 TIMER SIDEN