Fredrik Oldrup Jensen fortsetter karrieren i IFK Göteborg. Den svenske klubben bekrefter på sin hjemmeside at de har signert den tidligere Odd-spilleren på en låneavtale ut sesongen med opsjon på kjøp.
IFK Göteborg ligger på en 11. plass med 19 poeng. Svenskene er strålende fornøyd med å få på plass nordmannen, deres tredje signering dette vinduet.
OBOS-ligaen
– De har opplevd ting ikke alle andre har
EN TIME SIDEN
– Han er en dyktig pasningsspiller og en strateg sentralt. Dessuten har han mye erfaring noe som er betydningsfullt for vår tropp, sier klubbens sportssjef Mats Gren.
25-åringen forlot Odd og norsk fotball for ett år siden til fordel for belgiske Zulte Waregem, men var ikke forespeilet mye spilletid hos belgierne fremover. Forrige sesong fikk han kun 12 kamper for klubben, de fleste som innbytter. Denne sesongen har midtbanespilleren startet på benken i klubbens to første seriekamper.
– Vi anbefalte ham å ta denne muligheten, sier sportssjef i Zulte Waregem, Francky Dury, til klubbens hjemmeside.
Forrige uke ble Oldrup Jensen lansert som en kandidat til å erstatte Sivert Heltne Nilsen i Brann av Eurosport-ekspert og Mjøndalen-spiller Christian Gauseth.
– Hadde jeg styrt i Brann, så hadde jeg sett til Belgia og Fredrik Oldrup Jensen. Han sitter på benken i Zulte Waregem. Å hente han inn ut sesongen kommer ikke til å koste all verden, og jeg er sikker på at han hadde vært motivert for oppgaven. Å være med å kjempe om et seriegull istedenfor å sitte på benken der nede? Å, ja, sa Gauseth.
Sett denne ukens podcast?
Eliteserien
Derfor falt valget på Hertha Berlin: – En spennende klubb
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Fotballklubbene i villrede etter koronatiltak: – Total forvirring
4 TIMER SIDEN