Det bekrefter landslagssjef Ståle Solbakken på en pressekonferanse før mandagens treningsøkt.
Per Kristian Bråtveit måtte byttes ut like før pause i helgens seriekamp i Frankrike med en vond menisk, og føyer seg dermed inn i rekken av spillere som ikke blir klar til de kommende landskampene.
Eliteserien
Se høydepunktene: Bodø/Glimt slo LSK på Åråsen
11 TIMER SIDEN
Inn for Nimes-keeperen kommer Strømsgodsets Viljar Myhra.
– Myhra har akkurat ankommet hotellet, så hvis han ikke har tråkket over på vei opp til rommet, er han klar, fleipet Solbakken til det oppmøtte pressekorpset på Åråsen.
Dermed har Solbakken Myhra, Sten Grytebust og Ørjan Håskjold Nyland å velge mellom til VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro.
Mot tampen av pressekonferansen slo derimot landslagssjefen fast at det blir Ørjan Håskjold Nyland som spiller fra start mot Tyrkia.

– Dette har vært ekstremt

Fra før er allerede Erling Braut Haaland, Andrè Hansen, Joshua King, Sander Berge, Aleksander Sørloth, Kristoffer Ajer, Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø og Mathias Normann alle uaktuelle på grunn av skader.
– Dette har vært ekstremt, men vi får ikke gjort noe med det. Vi har nullstilt oss nå. Vi har hatt et godt møte med trenerne hvor vi har lagt et par slagplaner. Jeg har også snakket med noen spillere og lagt frem hva jeg tenker, sier Solbakken om skadesituajsonen som har preget den norske troppen de siste dagene.
Norge møter Tyrkia på bortebane fredag. Tre dager senere venter Montenegro på hjemmebane.
(©NTB) / Eurosport.no
Sett denne?

Bernt oppsummerer: KBK-triumf, fantastiske Sverige og landslagsellever

Eliteserien
Se høydepunktene: Vålerenga banket Strømsgodset
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Hyller midtbanejuvelens sesong: – Kanskje Bodø/Glimts beste
12 TIMER SIDEN