Sogn Avis var første ute med nyheten.
Sønnen til Ole Gunnar Solskjær lånes ut til Sogndal. Avtalen strekker seg frem til og med 31. august i år.
VM
Publikum med tydelig beskjed til FIFA-presidenten
3 TIMER SIDEN
– Noah har trent og vært med A-laget siden sommeren 2020. Han har har vist stor progresjon og utvikling. Neste steg på veien er nå å optimalisere ytterligere med en så god matcharena som mulig, og det vil Noah få i Sogndal, sier hovedtrener i KBK, Christian Michelsen på klubbens hjemmesider.

– Gjøre mer mann av han

Solskjær hadde sin første trening med Sogndal mandag formiddag.
Sogndals hovedtrener Eirik Bakke forteller til Discovery at han har stor tro på ungutten, og at han vil ta nye steg som fotballspiller i Sogndal.
– Jeg forventer at han kommer ned å utvikle seg som en midtbanespiller. Han er en spiller med god venstrefot, godt overblikk og gjør mer mann av han her nede. At han for flytta litt vekk og kommet inn i en ung gjeng og forhåpentligvis kan vi få utvikla han mer som en allround-midtbanespiller, sier Bakke til Discovery.
– Det er en gutt som er spennende å jobbe med, og en gutt med gode verdier som han fra både mor og far som kommer til å passe godt inn i den gjengen vi har, sier han videre.

Debut mot Molde

Sogndal sliter med flere skader i laget, og Solskjær forventes å få en del spilletid i de kommende kampene.
Ifølge Sogn Avis er det Kristoffer Valsvik (25) og Sivert Mannsverk (18) som begge sliter med skader. Valsvik mister de første kampene med en kneskade. Mannsverk spilte 30 minutter mot Aalesund forrige onsdag, men en ankel som ikke er helt hundre prosent kan bety at han også mister seriestarten.
– Akkurat nå så skal han få mye spilletid fremover. Det viktigste for han er at han for ned skuldrene og har det moro med å spille fotball, og det er det litt større sjanse for her enn i Kristiansund akkurat nå, fortsetter hovedtrener.
– På grunn av mye skader på sentrale midtbanespillere så passet det bra å se nærmere på han akkurat nå, sier Bakke til hvorfor de hentet Solskjær nå.
Bakke forteller at han tror Solskjær får en del minutter både på onsdag, når de møter gamleklubben til faren, Molde og på søndag når de møter de Raufoss hjemme på Fosshaugane Campus.
VM
USA snøt Iran for historisk VM-avansement
4 TIMER SIDEN
VM
Supporter bortvist etter regnbue-markering
6 TIMER SIDEN