Torsdag annonserte Ishøj IF at den kontroversielle angrepsspilleren skal spille i Danmarksserien kommende sesong. Det er nivå fire i dansk fotball.
Den tidligere Rosenborg-spilleren ble i slutten av april dømt til fire måneders ubetinget fengsel for vold, trusler og besittelse av narkotika.
Bille, som spilte for Rosenborg i 2013 og 2014, erkjente i retten at han i ruspåvirket tilstand med luftpistol truet en syklist i København. Han erkjente også å ha vært i besittelse av 0,26 gram kokain.
Allsvenskan
Ferdig i Saudi-Arabia - klar for svensk toppklubb
9 TIMER SIDEN
Derimot nektet han for å ha slått en dørvakt i ansiktet med knyttet hånd og for å ha truet en sykepleier da han var innlagt etter en skyteepisode.
Fengselsstraffen var danskens andre på under ett år. I juni 2018 ble han anholdt i Monaco for å ha kvelt en venninne og slått en annen kvinne som forsøkte å stoppe ham. Kort tid etter ble han dømt til 30 dagers fengsel.
31-åringen har vært klubbløs siden han ble frigitt av Lyngby i oktober 2018. Han har deriblant spilt for Nordsjælland, Villarreal, Elche (lån), Rayo Vallecano (lån), Evian og Lech Poznan. I 2013 fikk Bille tre landskamper for Danmark.
(©NTB)
Sett denne?
Fotball
Mistet toppscorerne: Henter kantspiller fra Strømmen
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Talentet blir med videre tross nedrykk: – Jeg har store drømmer
13 TIMER SIDEN