Partene bekrefter søksmålet overfor NRK. Konflikten går tilbake til 24. mars i fjor, da Unibet la ut på Instagram et bilde av Norges to største fotballstjerner i landslagsdrakt.
Senere samme dag startet Norge kvalifiseringen til VM med bortekamp mot Gibraltar. På bildet av Ødegaard og Haaland skal det ha vært en tekst som omtalte oppgjøret.
NFF er representert ved Tomas Øivind Kristensen fra advokatfirmaet Kleven & Kristensen i saken. Han skriver i en epost til NRK at forbundet oppfatter bildebruken som urettmessig i reklame for Unibet.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
10 TIMER SIDEN
Trannel opplyser til mediehuset at NFF krever opp mot 3 millioner kroner fra selskapet. Fotballforbundet har verken bekreftet etter avkreftet beløpet.
Søksmålet blir fra Trannels side sett på som urimelig. Advokat Nicholas Foss Barbantonis i Simonsen Vogt Wiig hevder overfor NRK at kun 390 personer så Instagram-storyen.
– På basis av de fakta som foreligger per i dag, mener Trannel at NFF ikke har krav på verken vederlag eller erstatning. Dette standpunktet kan endre seg etter hvert som NFF legger fram forespurt dokumentasjon vedrørende rettighetene som påstås krenket, skriver Barbantonis i en epost.
(©NTB)

Ut mot Mourinho: – Han har et verdisyn så langt unna hva jeg står for

Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
12 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
17 TIMER SIDEN