– Kampene går som planlagt. Uefa-protokollen gjelder videre, sier A-landslagets mediesjef Svein Graff til NTB.
Onsdag ble Norge-Israel avlyst få timer før avspark. Dette skjedde etter at Helsedirektoratet kom med nye anbefalinger. To spillere i Israels tropp ble satt i karantene tirsdag etter at Munas Dabbur avla en positiv koronatest.
Norge spiller mot Romania søndag og Østerrike onsdag. Begge inngår i Uefas nasjonsliga der det kan bli norsk gruppeseier og opprykk.
Eliteserien
Bakke om Åsen-kontrakt: – Lettere å bygge rundt en slik brikke
6 MINUTTER SIDEN
Den norske troppen trener i Oslo torsdag og fredag.
Helsedirektør Bjørn Guldvog åpnet onsdag for å foreta en ny vurdering av karantenebestemmelsene etter reise utenfor Norge. Her har idrettsutøvere et unntak.
Strammes det inn på dette området, kan spillere med tilhold i norske klubber måtte gå i karantene etter kamper i utlandet. Det gjelder noen få norske spillere i den nåværende A-landslagstroppen.
Sondre Rossbach (Odd), André Hansen (Rosenborg), Marius Lode (Bodø/Glimt), Patrick Berg (Bodø/Glimt) og Markus Henriksen (Rosenborg).
Landslagssjef Lars Lagerbäck sier til TV 2 at han ikke har tenkt så nøye på muligheten til å la spillere stå over kampene hittil, men at det i så fall gjøres i samråd med klubber og spillere.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
15 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
15 TIMER SIDEN