Etter at søndagens kamp mot Romania ble avlyst fordi den norske landslagstroppen er i karantene, har det vært tydelig at Norges Fotballforbund har jobbet med å hente inn en alternativ tropp som kan spille onsdagens Nations League-kamp mot Østerrike.
VG og TV 2 har tidligere nevnt flere aktuelle navn. Noen har allerede bekreftet at de har sagt ja.
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
34 MINUTTER SIDEN
Søndag kveld bekrefter NFF at man reiser til Østerrike med et nødlandslag. U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud skal lede den nye troppen.
– Til tross for en spesiell inngang gleder jeg meg til å møte spillerne, som i en kaotisk situasjon har respondert med stor velvilje for å hjelpe landslaget i en krevende situasjon. Nå handler det om å forberede seg for å gjøre en god prestasjon mot Østerrike, sier Smerud i NFFs pressemelding.
Spillerne kommer først til å møte på Oslo lufthavn. Der vil de ta rett inn på hotell under strengt smittevernregime, teste seg og så reise med chartret fly til Østerrike dagen før kamp. Norske helsemyndigheter har godkjent dette, skriver NFF.
NFF vil presentere troppen i sin helhet mandag 11.00. Her kan du lese hvem Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener bør få sjansen.
Eliteserien
Moe om gulljakten: – Vi er skuffet i dag
35 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
36 MINUTTER SIDEN