Scanpix

Tror motgang kan være en fordel for Solskjær

Tror motgang kan være en fordel for Solskjær
Av Eurosport

16/04/2019 08:49Oppdatert 16/04/2019 08:54

Etter en eventyrlig start har Ole Gunnar Solskjær fått det tøffere som Manchester United-manager. Klubbhelt Gary Neville tror det er bra.

Neville har 400 kamper for klubben og har i sin jobb som fotballekspert ofte sterke meninger om Manchester United. I forbindelse med mandagens kamp mellom Watford og Arsenal snakket den tidligere forsvarsspilleren om gamleklubben og den litt tyngre perioden manager Ole Gunnar Solskjær nå er inne i.

Det er blitt fire tap på de siste seks kampene. I helgen ble det riktignok 2-1-seier hjemme mot West Ham, men Manchester United slet og kunne fort ha avgitt poeng. Neville mener den småtunge perioden kan være bra for klubben på sikt.

Akkurat det tror Neville vil være en fordel for Solskjær når klubben til sommeren skal forsterke troppen.

– Det denne perioden gjør er å gjøre alle litt edru igjen. For en måned siden var alle spillerne fantastiske, bedre enn tidligere, og det var bare José Mourinho som ikke kunne få det beste ut av dem. Nå ser vi trolig hva spillerne egentlig er gode for. De var det beste laget i ligaen i perioden i starten, men plutselig ser de ut som de var før, sier Neville og har et klart råd til sin tidligere lagkompis:

– Om Ole ønsker å forbli i jobben de neste to eller tre årene må han hente inn litt nye spillere rundt seg og endre på troppen.

(©NTB)

Sett denne?

Video - Før runden: VIF-seier, RBK-smell og to topplag mot alle odds

45:13