Neville har 400 kamper for klubben og har i sin jobb som fotballekspert ofte sterke meninger om Manchester United. I forbindelse med mandagens kamp mellom Watford og Arsenal snakket den tidligere forsvarsspilleren om gamleklubben og den litt tyngre perioden manager Ole Gunnar Solskjær nå er inne i.
Eliteserien
I kulissene hos Glimt: Den magiske reisen fra OBOS til Mourinho-sjokk
EN TIME SIDEN
Det er blitt fire tap på de siste seks kampene. I helgen ble det riktignok 2-1-seier hjemme mot West Ham, men Manchester United slet og kunne fort ha avgitt poeng. Neville mener den småtunge perioden kan være bra for klubben på sikt.
– Det har vært tøft siden PSG-kampen, og på noen måter gjør det meg glad. Jeg tror at dersom United hadde fortsatt å vinne ut sesongen, kunne det lurt alle til å tro at alt er bra. Den siste måneden cirka har realiteten slått inn igjen og United har sett sårbare ut. Ole finner nå ut mer om spillergruppen enn han gjorde i de første seks til åtte ukene da alt var perfekt, sa Neville på programmet Monday Night Football på SkySports.
Akkurat det tror Neville vil være en fordel for Solskjær når klubben til sommeren skal forsterke troppen.
– Det denne perioden gjør er å gjøre alle litt edru igjen. For en måned siden var alle spillerne fantastiske, bedre enn tidligere, og det var bare José Mourinho som ikke kunne få det beste ut av dem. Nå ser vi trolig hva spillerne egentlig er gode for. De var det beste laget i ligaen i perioden i starten, men plutselig ser de ut som de var før, sier Neville og har et klart råd til sin tidligere lagkompis:
– Om Ole ønsker å forbli i jobben de neste to eller tre årene må han hente inn litt nye spillere rundt seg og endre på troppen.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank
EN TIME SIDEN
Fotball
Fått meldinger om kampfiksing – tror det er en hatkampanje
3 TIMER SIDEN