Den tidligere United-kapteinen føler seg sikker på at fansen kommer til å støtte Solskjær i tykt og tynt. Tidligere har underpresterende spillere kunnet gjemme seg bak en presset manager, men Neville mener den tiden nå er forbi på Old Trafford.
– Spillerne må fortsette å spille bra. Gjør de ikke det og spiller dårlig for å svekke manageren, har de ingen steder å gå. Fansen kommer ikke til å vende Ole Gunnar Solskjær ryggen, sier Neville til Sky Sports.
Med en klubblegende i managerstolen mener han Solskjærs «goodwill» vil vare også når det røyner på. Tidligere har David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinho alle måttet betale prisen for dårlige resultater. Alle hadde til felles at de hadde mistet støtten fra Uniteds mest trofaste tilhengere før de ble sparket.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
EN TIME SIDEN
– Spillerne må prestere under Solskjær. Gir de alt, og det likevel ikke fungerer helt, så er det i orden. Men starter de å spille dårlig og ikke viser arbeidsmoral slik de har gjort tidligere, er det de som har et problem, mener Neville.
– Fansen vil stå ved Ole. Det er det ingen tvil om.
Manchester United har ikke vunnet Premier League siden managerlegenden Alex Ferguson ga seg i 2013. I sesonginnspurten kjemper klubben en hard kamp om å ta seg inn blant de fire beste og sikre seg mesterligaspill også for neste sesong.
(©NTB)
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
4 TIMER SIDEN