Det er den nederlandske storavisen De Telegraaf som omtaler møtet. Journalist Mike Verweij skriver at Ødegaard og representanter for agentselskapet Nordic Sky skal ha hatt «omfattende samtaler» med mannen som er direktør for fotballvirksomheten i Ajax.
De Telegraaf hevder videre å kjenne til at Overmars skal ha forsøkt å overbevise nordmannen om betydningen en overgang til Ajax kan få for ham.
Ajax-trener Erik ten Hag skal ikke ha deltatt i samtalene.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
4 TIMER SIDEN
De Telegraaf-journalist Verweij skriver videre at Ajax i utgangspunktet ikke ønsker å signere Ødegaard før den marokkanske landslagsspilleren Hakim Ziyech eventuelt forlater klubben, men interesse fra andre klubber rundt nordmannen skal likevel ha fått Amsterdam-klubben til å agere.
Nevnte Ziyech har vært meget god for Ajax denne sesongen, og det er ventet at 26-åringen forsvinner til en større liga i løpet av sommerens overgangsvindu.
Bayer Leverkusen skal på sin side også ha vist konkret interesse for Ødegaard, ifølge De Telegraaf. Avisen hevder også å vite at Real Madrid-ledelsen er positiv til å leie ut Ødegaard til tyskerne, all den tid man ønsker å gi nordmannen matching i en større liga enn den nederlandske.
Leverkusen er i tillegg sikret plass i gruppespillet i mesterligaen neste sesong. Ajax må på sin side gjennom to kvalifiseringsrunder før plassen er i boks.
(©NTB)
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
8 TIMER SIDEN