Notodden – Raufoss 3-3 (8-7 etter straffesparkkonkurranse)
Notodden vant kvalifiseringen mot Raufoss på mest mulig dramatisk vis. Erlend Hustad ble den store helten etter å ha avgjort straffesparkkonkurransen. Keeper Ole Kristian Lauvli var den eneste som bommet på straffe.
Indre Bane
Mektig imponert over Glimt: – Tilbake på høyt, høyt nivå
35 MINUTTER SIDEN
Det gjør at laget fortsatt har en mulighet til å rykke opp til OBOS-ligaen, mens håpet er knust for Raufoss. Nå venter et dobbeltoppgjør mot laget som ender på kvalik i OBOS-ligaen, noe som etter alt å dømme blir Elverum eller Fredrikstad.
Fredrikstad er avhengige av at Mjøndalen tar poeng mot Elverum for å unngå direkte nedrykk, samtidig som det trolig må bli seier mot Sandnes Ulf. Bjørn Petter Ingebretsen leder FFK, og var til stede for å følge kampen lørdag kveld.

Sjanse-bonanza

Raufoss vant det første oppgjøret 2-1 og hadde dermed et godt utgangspunkt før returen. To Notodden-scoringer, fra Erik Midtgarden og Even Parkstad, var imidlertid nok til at Notodden så ut til å stikke av med seieren sammenlagt, men like før full tid reduserte Raufoss. Petter Senstad satte et praktfullt frispark. Det var nærmest utrolig at det ikke ble flere mål i det som vært en svært innholdsrik kamp.
Eliteserien
Odd-duo mest sannsynlig klar for helgens kamp
3 TIMER SIDEN
Fotball
– Noe av det største denne klubben har gjort
3 TIMER SIDEN