Bakgrunnen for avgjørelsen er spredningen av koronaviruset.
Avgjørelsen betyr sannsynligvis at det ikke blir flere avlysninger av fotballkamper. De siste ukene er en rekke kamper i Serie A og den italienske cupen blitt utsatt på grunn av frykt for ytterligere spredning av viruset.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
4 TIMER SIDEN
De seks kampene som ble utsatt forrige helg vil trolig alle bli spilt kommende helg, blant dem storkampen mellom Juventus og Inter.
Lørdag blir det Sampdoria – Hellas Verona, mens Milan – Genoa, Parma – Spal, Sassuolo – Brescia, Udinese – Fiorentina og Juventus – Inter spilles søndag.
Opprinnelig var de utsatt til 13. mai. Mest sannsynlig blir runden som skulle vært spilt til helgen flyttet dit i stedet.
Italienske myndigheter vedtok onsdag en rekke tiltak som skal motvirke spredning av viruset.
Ved siden av beslutningen om at idrettsarrangementer skal foregå uten publikum er blant annet skoler og universiteter beordret stengt til 15. mars.
Idrettsarrangementene kan gjennomføres bare dersom arrangørene treffer omfattende tiltak for å hindre spredning av smitte mellom utøverne.
Det internasjonale skiforbundet (FIS) meldte tidligere at man fredag vil ta en avgjørelse om verdenscupfinalen i Cortina d'Ampezzo. Også den rammes av publikumsforbudet.
(©NTB)

Bak lukkede dører i en norsk toppklubb: Slik er en dag som sportssjef

Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
4 TIMER SIDEN