Sondre Rossbach (21) er svært usikker til Odds bortekamp mot Kristiansund søndag.
Sisteskansen smalt sammen med Sigurd Haugen i en duell på fredagens trening mens foten var plantet i bakken.
UEFA Europa Conference League
Revansjesugen etter første akt: – Dette er ikke over
4 TIMER SIDEN
21-åringen fryktet umiddelbart at det var alvorlig, og dro rett til legevakten. Der fikk han beskjed om at han slapp med skrekken, men det er usikkert om han blir klar til søndagens kamp.
– Kjente store smerter med en gang og kjørte rett til sykehuset. Heldigvis viste røntgenbildene at det ikke var brudd, og spesialistene sier at leddbånd også er ok. Så da er det en kraftig smell/overtråkk, sier Rossbach til Eurosport.no.
Men det er usikkert om han blir klar til søndagens kamp.
– Det kjentes ikke bra ut. Jeg blir ikke klar til kamp slik det kjenner nå, men legen mente det var realistisk hvis smertene bedrer seg i løpet av dagen eller morgendagen. Må se an smertene utover dagen og morgendagen før jeg kan melde meg kampklar, sier Rossbach til Eurosport.no.
Odd har fra før av Viljar Myhre ute med skade og om 21-åringen melder forfall vil det være svært ugunstig for hvittrøyene. Det betyr at Anders Klemensson vil vokte buret mot Kristiansund. Keeperen kom på lån fra Pors som spiller i PostNord-ligaen i september og for å sikre back up bak Rossbach.
Likevel er 20-åringen et ubeskrevet blad på Eliteserie-nivå, og om Rossbach ikke blir klar er det kun Klemensson og 17-åringen Ajay Sureshkumar som er tilgjengelige for Dag-Eilev Fagermo.
UEFA Europa Conference League
Frustrert Moe: – De har vel 15 hodeskader utpå her
5 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Viking med kruttsterk seier i Romania
5 TIMER SIDEN