– Det er søppel. Det er det beste ordet jeg kan komme på for å beskrive påstandene, sa Mourinho på en pressekonferanse torsdag.
United-managerens kontrakt løper ikke ut før i 2020, men engelsk presse har for lengst begynt å spekulere i portugiserens fremtid.
Mens Daily Mail hevder at hans tid på Old Trafford nærmer seg slutten, mener Telegraph at partene er i gang med en kontraktsforlengelse.
Eliteserien
Følte seg urettferdig behandlet av David Nielsen:– Kom bare med unnskyldninger
13 MINUTTER SIDEN
– Jeg ser meg selv her (om halvannet år). Det avhenger av klubben, styret, eierne … om de er fornøyde med mitt bidrag og ønsker å ha meg med etter denne kontrakten, sier han.
54-åringen innrømmer at han har tenkt over tiden etter at kontraktstiden går ut, men det betyr ikke at han ønsker seg bort fra Manchester.
– Jeg vil gjenta at jeg er midt i kontraktsperioden. Det er opp til klubben om jeg skal signere en ny en. Min forpliktelse er fullstendig, og jeg ønsker å bli her.
En i salen fremhevet det faktum at portugiseren ikke har vært mange sesongene i de tidligere klubbene han har ledet.
– Hvis du ser på historien min, ser du hvordan jeg har bygget lag. Det er så enkelt, svarte Mourinho kontant.
Etter halvannet år i byen bor Mourinho fortsatt på hotell i Manchester.
– Det verste noen kan gjøre er å trekke profesjonaliteten min i tvil. Så ja, disse søppelnyhetene påvirker meg, for det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, sa Mourinho.
Mourinho benyttet også anledningen til å sende et stikk til sine managerkolleger på spørsmål om han fortsatt er sulten.
– Fordi jeg ikke oppfører meg som en klovn på sidelinjen, så betyr det at jeg ikke er engasjert? Jeg er moden. Det er bedre for laget mitt, og jeg tror ikke du må oppføre deg som en gal mann for å vise at du har lidenskap. Spillerne ser lidenskapen min hver dag. Det er det som er jobben min, ikke hva du gjør foran kamera, avsluttet Mourinho.
Fotball
Det norske stortalentet forlenget kontrakten og fikk nytt draktnummer i Danmark
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
7 TIMER SIDEN