Et tredje tap på sju Premier League-kamper mot West Ham søndag førte til at Manchester United falt på tabellen. Nå er det ni poeng opp til rivalene Manchester City og Liverpool i teten.
Foran tirsdagens Champions League-møte med Valencia insisterer Mourinho på at han ikke er redd for å miste jobben.
Mourinho forsvarte spillerne sine fra beskyldninger om at noen ikke prøver nok, men innrømmet at noen spillere tar de dårlige resultatene tyngre enn andre.
Eliteserien
NFF skal i møter om koronatiltakene onsdag morgen
24 MINUTTER SIDEN
– Jeg tror noen bryr seg mer enn andre, sa United-sjefen.
– Etter 20 år i fotballen er jeg fortsatt barnet jeg var. Jeg er fortsatt naiv, men jeg tenker fortsatt at en spiller ikke er uærlig. Inntil en spiller innrømmer at han er uærlig, så tenker jeg fortsatt at spillerne er ærlige og gjør sitt beste, fortsatte han.
Mourinho bare lo da en journalist spurte om han hadde blitt oppringt av Zinédine Zidane. Den tidligere Real Madrid-manageren er favoritt til å ta over jobben hvis Mourinho får sparken.
Storavisen The Sun påsto at Zidane hadde ringt Mourinho for å forsikre om at han ikke var ute etter jobben hans.
Da Mourinho ble spurt om den påståtte kontakten, ba han journalistene spørre The Sun-journalisten om det var sant, og at hans telefon var blitt hacket.
Zidane ga seg som Real Madrid-manager i juni etter å ha ledet det spanske storlaget til tre strake Champions League-titler.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Siste stikk til Gauseth før avskjeden: – Kommer ikke til å gråte meg i søvn
37 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Frykter ikke ny skandalekamp: – Vi er veldig positive til Levermyr
2 TIMER SIDEN