Og det er nok et veldig fint plaster på såret for Gabrielsen, dagen etter at klubben ikke klarte det siste hinderet før gruppespillet i Europa League torsdag.
Midtstopperen var så skuffet etter kampen, at han slet med å finne ord, og ville bare inn i garderoben for seg selv.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
10 TIMER SIDEN
Fredag kom imidlertid nyheten om at han er hentet inn av Lars Lagerbäck til kampene mot Malta og Sverige 5. og 8. september.
Fra før var Håvard Nordtveit, Tore Reginiussen og Even Hovland midtstopperne i troppen, i tillegg til selvskrevne Kristoffer Ajer.
Sistnevnte står imidlertid i fare for å miste kampene, etter at han torsdag kveld måtte forlate banen i Celtics kvalikkamp mot AIK. Han satte seg ned på gresset med som kunne ligne en strekk, og tuslet rett i garderoben, hjulpet av det medisinske apparatet, etter bare 15 minutter.
Fra NFF hold avvises det at han har meldt forfall og at Gabrielsen er hentet som en ren erstatter. Etter det Eurosport kjenner til ønsket man en stopper til, og det er for øvrig også spørsmålstegn rundt om kroppen til Tore Reginiussen holder til to kamper på få dager, etter det tøffe kampprogrammet Rosenborg har vært gjennom den siste tiden.
  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
14 TIMER SIDEN