Hólmbert Fridjónsson brukte kun 17 minutter på å score to mål for hjemmelaget onsdag. Islendingen dempet først et innlegg fra Steen Sæthre og plasserte inn 1-0, før han tre minutter etterpå dunket inn 2-0 etter et innlegg som ble bokset rett i beina hans.
Vondt ble til verre for Eliteserie-klubben etter halvtimen. Ruben Gabrielsen fikk se det røde kortet da han fratok Fridjónsson en stor målsjanse alene med keeper Alex Craninx.
– I dag fikk vi juling. Det er klart at utvisningen dreper kampen. Det er soleklar offside i forkant, men det er vi selv som taper til sjuende og sist, sa Molde-trener Erling Moe til NRK etter kampen.
Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
9 TIMER SIDEN

Like dårlig start i andre omgang

Moe manet spillerne sine framover i annen omgang, men i stedet for redusering og en eventuell utligning, økte Aalesund ledelsen to ganger.
Først til 3-0 ti minutter ut etter et flott skudd med utsiden av høyrefoten fra Sondre Brunstad Fet. Tre minutter etterpå stanget Aron Elís Thrandarson inn 4-0 og bidro med det til at flere Molde-fans forlot stadion for å rekke en tidligere ferge hjem.
– Det er stort å slå Molde 4-0 på hjemmebane foran eget publikum. Dette er et lokalderby og betyr mye for mange. Som enkeltkamp er dette det største jeg har vært med på siden jeg kom til Aalesund, uttalte en stolt Aalesund-trener Lars Bohinen.
Med Molde ute av norgesmesterskapet røk hele fem Eliteserie-lag ut i 3. runde. Vålerenga, Strømsgodset, Lillestrøm og Sarpsborg 08 var de øvrige.
(©NTB/Eurosport.no)
Premier League
Kings trener fikk sparken i Watford
10 TIMER SIDEN
Fotball
Koronakaos for tidligere Brann-keeper: Historisk sluttspill med utespiller i mål
10 TIMER SIDEN