Populære sporter
All sport
Vis alt

Zlatan om landslaget: – De ringer meg hver dag

Marte Nyløkken Helseth

Publisert 24/03/2018 klokken 13:40 GMT+1

Zlatan Ibrahimović åpner for å bli med det svenske landslaget til VM, men først vil han se hvordan det går i sin nye klubb.

Zlatan Ibrahimovic

Foto: Other Agency

– Jeg tror hovedfokuset nå er LA Galaxy. Jeg må komme igang. bli kjent med de nye lagkameratene mine, bli kjent med klubben, bli kjent byen til jeg føler meg komfortabel der før man tar det neste steget. De ringer meg hver dag og spør om hvordan jeg føler meg, hva jeg vil, hvordan situasjonen er. Men jeg skal ta et skritt av gangen, sier Zlatan i et intervju med sin nye klubb LA Galaxy.
Fredag ble det kjent at den svenske fotballstjernen terminerer kontrakten med Manchester United og signere for MLS-klubben LA Galaxy.

– Døren er alltid åpen

Sverige er klare for VM i Russland i sommer og det har lenge blitt spekulert i om deres største fotballstjerne vil gjøre comeback på landslaget for å bli med på mesterskapet. 36-åringen ga seg på landslaget etter at Sverige ikke tok seg videre fra gruppespillet i EM i 2016. Det var klart allerede før mesterskapet at dette skulle bli Zlatans siste turnering med det svenske flagget på brystet.
Zlatan har den siste tiden slitt med det ene kneet og er usikker på når han vil være klar for å spille for sin nye klubb. Denne skaden gjør også at han må tenke ekstra nøye på et eventuelt comeback for landslaget.
– Hvis jeg føler meg bra og føler jeg kan prestere så godt som jeg kan på mitt beste er døren alltid åpen. Det har ikke noe å si hva de vil på den andre siden, det er denne siden som må ta en vurdering. Om jeg vil er jeg der (på landslaget journ.anm.) om jeg ikke vil er jeg ikke der. Men vi får ta en ting av gangen. Jeg er veldig sulten på å spille fotball, jeg må spille fotball og så får vi se hva som skjer, sier han.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)

Ber Zlatan ta kontakt

Da den svenske landslagssjefen Janne Andersson presenterte troppen for de kommende treningskampene for landslaget fikk han, som mange ganger før, spørsmål om den profilerte spilleren. Han var klar på at Zlatan selv må ta kontakt om han skal være med til VM.
– Hvis Zlatan, eller noen andre som har sagt nei tidligere, ønsker å spille på landslaget er de hjertelig velkomte til å ringe meg, sa landslagstreneren.
På samme pressekonferanse fikk Andersson spørsmål om hvor lei han er av å få spørsmål om en spiller som har takket nei til å være med i troppen hans.
– Jeg er ikke lei av det i det hele tatt. Jeg håper ikke det bli oppfattet på den måten, for det er jeg ikke. Det er et svært relevant spørsmål. Men jeg kan ikke svare på noen annen måte. Om noe endrer seg så forventer jeg at han (Zlatan, journ.anm.) hører av seg, svarte Andersson.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame