– Scoringen min mot Los Angeles FC burde ha vært med. Eller mitt 500. mål. Vi får se om jeg er med neste år, sier svensken i et videointervju lagt ut på LA Galaxys nettside.
I Galaxy-debuten fikk Ibrahimovic drømmetreff på halvvolley i byderbyet mot Adama Dimonades LAFC. Tidligere i måneden gjorde veteranen sitt 500. mål i karrieren på spektakulært vis mot Toronto FC. Med ryggen til ballen kastet han seg rundt og flikket den videre med utsiden av foten – et slags karatespark – vi stolpen og i nettet.
MLS
Diomande ble helten i følelsesladd comeback
25/10/2019 KLOKKEN 07:02
Puskas-prisen ble delt ut til Liverpool-stjernen Mohamed Salah under FIFA-gallaen i London sist mandag. Egypteren fikk den for sin vakre fulltreffer i byderbyet mot Everton i desember. Det var ikke Ibrahimovics favorittscoring.
– Nei, jeg synes Cristiano (Ronaldo) gjorde et fint mål, men jeg har ikke sett kandidatene. Når jeg ikke har med noen mål (i kåringen), er jeg ikke interessert.
I 2013 fikk han utmerkelsen for sitt elleville saksespark for Sverige i landskampen mot England året før. FIFA svarer på kritikken fra svensken ved å legge ut et bilde fra det oppgjøret på Twitter med følgende melding: «Vi har ikke glemt deg».
Sett denne?
(©NTB/Eurosport.no)
MLS
Diomande ble dagens mann med to scoringer
13/07/2019 KLOKKEN 11:00
MLS
Diomande-dobbel da LAFC sikret sluttspillplass
07/10/2018 KLOKKEN 11:42