Populære sporter
All sport
Vis alt

Zlatan fnyser av FIFA-regel: – Om jeg vil så spiller jeg VM

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 07/04/2018 klokken 15:28 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic mener det er helt opp til han selv om han skal spille VM i sommer eller ei.

Zlatan Ibrahimovic

Foto: Scanpix

Det er i et eksklusivt intervju med at profilen uttaler seg om mulighetene for at han blir med Sverige til VM i sommer.
36-åringen er involvert i spillselskapet Bethard. I FIFAs etiske regelverk finnes det en paragraf som sier at det er forbundt for personer å være tilknyttet selskaper som bedriver spill, gambling, lotteri-virksomhet eller lignende. Det gjelder både spillere, dommere og agenter.
På spørsmål om hva det har å si for mulighetene til å se han i VM, svarer Zlatan slik:
– FIFA kan ikke stoppe meg fra noe. Om jeg vil så er jeg der. Akkurat som med landslaget, om jeg vil er jeg der også. Det er ikke et spørsmål for FIFA, men det er et spørsmål for meg og hva jeg vil, sier han i

Holder landslagsdøren åpen

For han ser for seg at det er mulig å spille for det svenske landslaget igjen.
– Døren er åpen. Dersom alt føles slik det skal og jeg har det bra så er jeg åpen for å diskutere, men vi er ikke helt der nå. Nå er jeg bare glad for å spille fotball, sier den ferske MLS-proffen.
Slik avgjorde Zlatan i sin debut for LA Galaxy.

– Atmosfæren kokte

I sin debut for LA Galaxy scoret han to drømmemål og snudde kampen mot Los Angeles FC til 4-3-seier nærmest på egen hånd.
– Det var en fantastisk dag. Første kampen min her på hjemmebane, vi ligger under 3-0 og ingenting var forberedt på forhånd. Jeg hadde trent 20 minutter med laget før kampen. Rett etter pause får vi 3-1, også begynner alt å røre seg. Jeg får spørsmålet "er du klar, trenger du med oppvarming". Da tenkte jeg at nå kjører vi, liksom, sier Zlatan, og fortsetter:
– Så kommer jeg inn. Først scorer vi 3-2 før jeg scorer 3-3 på fantastisk vis. I sluttminuttene scorer jeg 4-3-målet og atmosfæren kokte. Rundt om var det mange glade ansikt, og det er nok ikke noe som jeg glemmer veldig lett. Alt gikk som planlagt, og alt gikk veldig bra, sier Zlatan Ibrahimovic.
Se intevjuet med Zlatan etter debuten her.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame