Zlatan-dobbel ikke nok for LA Galaxy

Oppdatert 01/07/2018 klokken 16:02 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic scoret to mål da LA Galaxy natt til søndag spilte 3-3 i det såkalte California Clasic i MLS mot San José Earthquakes.

Zlatan Ibrahimovic for LA Galaxy

– Ikke nok, skrev Zlatan på Twitter etter å ha scoret to av lagets tre mål mot Jose Earthquakes.

Supersvensken viste at han ikke har glemt hvor målet står, og det tok ikke mer enn 57 sekunder før han hadde satt sin første ball i nettet. Fra spiss vinkel dundret han til på halvspretten og sendte ballen opp i motsatt hjørne. 1-0 til Galaxy.
Chris Wondolowski utlignet til 1-1 etter 15 minutter, men kun fem minutter senere tok Galaxy på ny ledelsen, denne gangen ved Romain Alessandrini.
Målene kom tett i første omgang og etter 25 minutters spill økte Zlatan til 3-1 da han sendte et frispark i mål fra 25 meters hold. Dette var fjerde gang etter at han kom til LA Galaxy at han scoret to mål i en og samme kamp.
San José ga imidlertid ikke opp og kjempet seg tilbake i kampen. Først reduserte Valeri Qazaishvili fem minutter før hvilen, før også Wondolowski ble tomålsscorer 20 minutter etter pause.
Flere mål ble det ikke, og dermed endte Zlatans første California Clasic 3-3.