Tomålsscorer Berget ble matchvinner

Publisert 25/06/2018 klokken 08:08 GMT+2

Jo Inge Berget var den store forskjellen på lagene da hans New York City slo Toronto FC 2-1 hjemme i MLS søndag.

Jo Inge Berget

Nordmannen scoret begge målene til New York-laget etter at Toronto tok ledelsen i den første omgangen.
Gjestenes Victor Vazquez ga laget fra Toronto ledelsen med en lobb da New York City FC-keeper Sean Johnson var på bærtur, men Berget snudde kampen for vertene.
Etter 50 minutter fikk han ballen inne i feltet med ryggen mot mål, og 27-åringen hælflikket ballen i nettmaskene til 1-1.
Nordmannen ble tomålsscorer og matchvinner da han ble spilt alene gjennom etter 67 minutter. Alene med keeper var Berget klinisk, og resultatet gjør at New York City FC har 31 poeng på annenplass i Eastern Conference. Toronto FC ligger på 10.-plass i samme avdeling.