Populære sporter
All sport
Vis alt

Rooney vil vinne MLS-tittelen

Eurosport
AvEurosport

Publisert 01/07/2018 klokken 14:28 GMT+2

Tidligere Manchester United- og Everton-spiller Wayne Rooney sier hans mål er å vinne MLS-tittelen etter overgangen til DC United.

Wayne Rooney

Foto: Scanpix

Rooney signerte torsdag en kontrakt på tre og et halvt år med MLS-klubben DC United. I et intervju med sin nye klubb sier Rooney at målet er å vinne serien i USA.
– Der klubben er nå, er det en lang vei dit. Men det er viktig at spillerne og trenere ser at det er en bra gruppe med spillere. Med riktige målsettinger de neste årene kan klubben ta seg dit den hører hjemme, nemlig å kjempe om tittelen, sier Rooney.
Om sin egen rolle sier 32-åringen at han ønsker å hjelpe laget kollektivt, og at han skal forsøke å gjøre laget mer solid.
– Jeg tror laget kan få det beste ut av meg, men jeg tror også at jeg kan bidra til at laget får det beste ut av seg selv.
Rooney vil ikke være spilleklar for DC United før ligaens overgangsvindu åpner 10. juli.
– Å flytte til USA og MLS oppfyller en annen ambisjon i min karriere. Jeg er sulten etter suksess og vil gi DC 100 prosent, noe jeg har gjort for alle lagene jeg har spilt for, sa Rooney i en pressemelding da overgangen ble kjent.
Rooney har totalt scoret 235 mål i sine 16 sesonger i Premier League.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame