Major League Soccer-klubben DC United vedgår at det jobbes med en overgang for Wayne Rooney, men foreløpig foreligger det ingen avtale.
En rekke medier har den siste tiden satt Everton-profilen i forbindelse med en overgang til amerikansk fotball. Fredag ble det hevdet fra flere hold at Rooney «i prinsippet» er enig med DC United.
MLS
Rooney matchvinner med magisk frispark
18/10/2018 KLOKKEN 06:23
– Det er definitivt ingen avtale på plass, men selvfølgelig finnes det interesse fra vår side, sa Washington-klubbens trener Ben Olsen til kjendisnettstedet TMZ.
DC United-sjefen virket en smule overrumplet da han ble konfrontert med Rooney-saken på en travel flyplass. Skulle overgangen bli et faktum, forlater Rooney barndomsklubben Everton mindre enn et år etter overgangen fra Manchester United.
Saken fortsetter under videoen:
Fra enkelte kilder hevdes det imidlertid at Rooney ikke skal ha bestemt seg for om det er aktuelt å flytte til USA, og at han venter på en avklaring rundt framtiden til manager Sam Allardyce. Sistnevnte hadde ikke mye nytt å komme med da han møtte pressen fredag formiddag.
– Min forståelse er at det synes å ha pågått noen forhandlinger, men med hensyn til en avklaring rundt om Wayne blir eller forsvinner, må vi vente og se, sa Allardyce.
– Jeg blander meg ikke i overgangssaker, men det synes å være interesse fra DC United. Når jeg snakker med ham (Rooney) i dag, vil jeg finne ut hva situasjonen hans er, tilføyde managerveteranen.
Samtidig som Everton-treningen tok til fredag, meldte imidlertid Daily Mirror-journalist David Maddock at han hadde sett Rooney forlate klubbens treningsarena i bil. Det bidro ikke til ro rundt fotballprofilens framtid.
(©NTB)
MLS
Zlatan straffes etter nytt «slag»
30/08/2018 KLOKKEN 10:28