Diomande scoret sitt fjerde i MLS

Oppdatert 24/06/2018 klokken 15:52 GMT+2

Adama Diomande (28) har fått en pangstart i sin nye klubb Los Angeles FC. Mot Colombus Crew ble det nok en scoring.

Adama Diomande

Los Angeles FC vant 2-0, og målene kom tidlig i kampen. Bare fire minutter var spilt da Laurent Ciman gjorde 1-0. Fire minutter senere var det midtspiss Diomande sin tur. Diomande ble byttet ut på overtid.
Den tidligere Stabæk- og Hull-spilleren har scoret fire mål siden overgangen til Major League Soccer i mai. Det første målet kom i 1-2-tapet for Dallas 3. juni, og de to neste puttet han i 4-3-seieren borte mot San Jose Earthquakes.
Los Angeles FC trenes av tidligere Stabæk-trener Bob Bradley.
Magnus Wolff Eikrem ble byttet inn i det 69. minutt for Seattle Sounders da det ble 1-1 mot Chicago Fire.
Saken fortsetter under videoen.

Tidligere RBK-spiller scoret to

Også den tidligere Rosenborg-spilleren Borek Dockal scoret mål da Philadelphia Union slo Vancouver Whitecaps 4-0 i MLS-ligaen natt til søndag. Han scoret to av de fire målene til Philadelphia.
Tsjekkeren spiller i klubben fra østkysten i USA på utlån fra kinesiske Henan Jianye. Utlånskontrakten utløper 31. desember i år.
29-åringen spilte 55 kamper i Rosenborg i tidsrommet august 2011 til august 2013. I løpet av de to årene scoret han 14 mål.