Det betyr at Oslo-gutten står med imponerende sju mål på sine fem første kamper i den amerikanske proffligaen Major League Soccer.
Det var likevel en avmålt «Dio» som møtte pressen etter lørdagens kamp. Da hadde han akkurat skrevet seg inn i historiebøkene som den første spilleren med hattrick for Los Angeles-klubben.
MLS
Diomande ble helten i følelsesladd comeback
25/10/2019 KLOKKEN 07:02
– Det betyr ikke så mye for meg. Jeg går på trening hver dag med et smil om munnen. Det er bare en bonus å bli historisk. Jeg var ikke engang klar over dette før du sa det nå, sa han.
Allerede etter 25 minutter av lørdagens kamp var spissen frempå. Han driblet en Philadelphia Union-spiller med to perfekte skuddfinter, før han elegant satte ballen i det lengste hjørnet.
To minutter før pause satt så kveldens andre scoring – denne gangen av den enkle sorten. Holmlia-spissen var i midlertidig ikke ferdig der. Snaue ti minutter etter pause havnet ballen hos Diomande på fem meter, som fikk en enkel jobb med å fullføre hattricket.
– Jeg har alltid trodd på meg selv. Det var vært en glimrende start her i USA. Jeg har vært i mange ulike land der jeg har møtt tøffe utfordringer. Nå har jeg endelig en trener som tror på meg, vi spiller offensiv fotball og familien trives godt i Los Angeles, avsluttet Diomande på pressekonferansen.
Los Angeles FC ligger på 3. plass etter 16 spilte kamper i den vestlige MLS-divisjonen.
(©NTB)
MLS
Diomande ble dagens mann med to scoringer
13/07/2019 KLOKKEN 11:00
MLS
Diomande-dobbel da LAFC sikret sluttspillplass
07/10/2018 KLOKKEN 11:42