Diomande kåret til kampens spiller etter to MLS-assist

Publisert 04/07/2018 klokken 10:11 GMT+2

Adama Diomande fortsetter sjarmoffensiven i MLS-fotballen. Tirsdag la han opp til begge målene Los Angeles FC scoret i 2-2-kampen borte mot Houston Dynamo.

Diomande Adama

28-åringen kom ikke på scoringslista denne gangen, men han imponerte likevel med sine to assist og pasningsspill i Texas. Han ble etterpå kåret til kampens spiller.
Diomandes første målgivende pasning kom allerede etter fem minutter. Da serverte han ballen til Latif Blessing. I det 72. minutt doblet Mark-Anthony Kaye til 2-0 for gjestene fra Los Angeles. Nok en gang var Diomande nest sist på ballen.
Bortelaget virket å styre mot en sikker seier, men langt ut i overtiden glapp det. Mauro Manotas reduserte først i det 94. minutt, mens tidligere Arsenal-spiller Philippe Senderos fikset 2-2 to minutter senere.
Diomande har virkelig herjet siden han forlot engelske Hull og flyttet til USA. Oslo-gutten står med imponerende sju mål på sine seks første MLS-kamper. Sist helg gjorde han hattrick som den første spilleren i den nokså ferske klubbhistorien til Los Angeles FC.
LA-klubben, som trenes av tidligere Stabæk-trener Bob Bradley, ligger på tredjeplass med 31 poeng etter 17 spilte kamper i den vestlige MLS-avdelingen.