Berget skaffet straffe

Publisert 16/04/2018 klokken 08:23 GMT+2

Jo Inge Berget fikk sjanse som midtspiss og skaffet New York City straffe i søndagens bortekamp.

Jo Inge Berget

Jo Inge Berget skaffet New York City straffespark, men måtte likevel se at søndagens MLS-kamp mot Atlanta United endte 2-2.
Berget fikk sjansen som New York-klubbens midtspiss i søndagens bortekamp, men fikk kun litt over en time på banen. Da hadde han rukket å skaffe et straffespark.
Straffesparket satte David Villa i mål. Den tidligere spanske landslagsstjernen var tilbake på banen etter tre kampers skadefravær. Det markerte han også ved å slå den målgivende pasningen til gjestenes utligning til 2-2 drøye kvarteret før slutt.
Greg Garza sendte Atlanta i ledelsen tidlig i kampen, før Jo Inge Berget ble lagt i bakken av Michael Parkhurst rett før pause.
I annen omgang scoret lagene igjen hver sin gang. New York City topper fortsatt Eastern Conference. Atlanta følger nærmest.
Langt tyngre går det for Magnus Wolff Eikrem og hans lagkamerater i Seattle Sounders. Søndag kom riktignok sesongens første poeng borte mot Sporting Kansas City. Oppgjøret endte 2-2.
Seattle ligger likevel helt sist i Western Conference. Wolff Eikrem startet på benken, men kom inn som innbytter to minutter før slutt.