Berget imponerte i New York City-seier

Oppdatert 20/05/2018 klokken 09:33 GMT+2

Jo Inge Berget kom ikke på scoringslista selv, men hadde indirekte assist før New York Citys ene mål i 4-0-seieren mot Colorado Rapids i MLS lørdag.

Jo Inge Berget

Jo Inge Berget fyrte av et skudd etter 49 minutter som den tidligere Manchester United- og Everton-keeperen Tim Howard ikke klarte å holde. Returen stanget Ronald Matarrita inn til 2-0. Det var hans første mål for sesongen.
Se sammendrag (saken fortsetter under):

Berget viste seg frem i City-seier

Ifølge rapportene spilte Berget en god kamp før han ble byttet ut i det 71. minutt. Da var allerede kampen avgjort til 3-0 til hjemmelaget på Yankee Stadium.
Den spanske stjerna David Villa fastsatte sluttresultatet til 4-0 tre minutter etter at Berget gikk av banen. 36-åringen scoret også New York Citys ledelsesmål. Maxi Moralez var den siste som kom på scoringslista lørdag.
Jo Inge Berget har spilt ni kamper for New York City denne sesongen, men kun scoret ett mål. Kantspilleren kom til USA og MLS før denne sesongen fra svenske Malmö.