Oppdatert 22/07/2017 klokken 22:09 GMT+2

New York Citys Yangel Herrera hadde en fryktelig tung dag på jobb.

Bastian

New York City FC - Chicago Fire 2-1
Kun tre minutter var spilt da Yangel Herrera (19) ble snytt for straffe i kampen mot Chicago Fire.
– Dommeren så ikke det samme som alle andre, sa Eursports kommentator Erik A. Fonahn.
Det skulle bli starten på ti svært kjipe minutter for unggutten fra Venezuela. Åtte minutter ut i kampen var Herrera for sent inn i en duell og fikk det gule kortet. 19-åringen slo irritert ut med armene og gikk etter kamplederen. Frustrasjonen mot dommeren virket tydeligere og tydeligere.

Frustrasjon felte Schweinsteiger

Irritasjonen skulle gå hardt utover en tidligere Bayern München- og Manchester United-stjerne (se situasjonen lenger ned). Tre minutter etter det første gule kortet var Herrera igjen for sent inn i en duell, og fullførte på foten til Bastian Schweinsteiger. Den tidligere verdensmesteren gikk rett i bakken og vridde seg i smerter. Herrera løftet hendene for å vise at han var uskyldig, men ble sendt rett av banen. NYCFC-trener Patrick Vieira raste på sidenlinjen etter avgjørelsen.
(saken fortsetter under)
Det stod målløst til pause, men i det første kvarteret av 2. omgang tok det fullstendig av. Først var det David Villa som klemte til med en strålende volley fra 20 meter. Ballen spratt inn i lengste hjørne. New York City doblet ledelsen ved Frédéric Brillant før David Accam reduserte til 1-2. Flere mål ble det ikke.
Chicago-laget kunne gått til topps på tabellen i Eastern Conference med en seier, men måtte i stedet se at David Villa og co. nærmer seg. Det skiller nå kun ett poeng mellom lagene