Kamara scoret sitt 30. mål i USA – feiret med det norske flagget foran supporterne

Oppdatert 27/08/2017 klokken 14:52 GMT+2

Ola Kamara noterte seg for sitt 14. seriemål for sesongen da hans Columbus Crew vant 2-1 mot Dallas i Major League Soccer (MLS) natt til søndag norsk tid.

Kamara scorer igjen

Kamara åpnet scoringene fem minutter ut i andre omgang da han avsluttet et fint angrep bygd opp av Federico Higuaín og Hector Jimenez. Lagkamerat Jonathan Mensah sikret seier da han scoret sitt første MLS-mål etter 71 minutter. Han headet inn et frispark fra Higuaín.
Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen)
27-åringen har overbevist i MLS siden overgangen fra Austria Wien i 2016. Scoringen mot Dallas var hans 14. for året og 30. siden ankomsten i USA. Kun David Villa, Bradley Wright-Phillips og Ignacio Piatti har scoret flere. Kamara er oppe på samme antall scoringer som Sebastian Giovinco på topp fem-listen over målscorere de siste to sesongene.
(Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen)
Sitt 30. MLS-mål feiret nordmannen med å veive det norske flagget foran Columbus Crew-supporterne på tribunen.
27-åringen blir likevel forbigått av Norges nye landslagssjef Lars Lagerbäck. Spissen har sju landskamper, men har ikke vært i landslagstroppen siden mars 2014.