Kamara fortsetter å bøtte inn

Oppdatert 11/09/2017 klokken 09:30 GMT+2

Ola Kamara scoret lagets eneste mål da Columbus Crew tok ett poeng mot Sporting Kansas.

Ola Kamara

Ola Kamara har stått for over en tredel av Columbus' mål i MLS denne sesongen. Natt til mandag ble det ny fulltreffer da laget spilte 1–1 mot Sporting Kansas.
Scoringen er den tidligere Molde- og Strømsgodset-spillerens 15. for sesongen. Laget samlet har scoret 43 mål totalt og ligger på femteplass i Eastern Conference i MLS, mye takket være Kamara. David Villa, som nylig ble kalt inn på Spanias landslag etter en lang pause fra landslaget, er toppscorer i divisjonen med 19 mål.
Natt til mandag kom Kamaras lag under 0–1 etter 18 minutter da Christian Lovato satte inn 1–0 etter en tabbe i Columbus' midtforsvar, men nordmannen utlignet til 1–1 på overtid i første omgang.
En corner ble svingt innover og spissen dukket opp på første stolpe og headet inn scoringen.
Ingen av lagene maktet å scoret etter pause og resultatet gjør at Columbus med 43 poeng er 16 poeng bak serieleder Toronto.
Sporting Kansas ligger på niendeplass med 41 poeng.