Det bekrefter klubben på sine hjemmesider fredag.
– Jeg vil si takk til klubben for at de har tillit til meg. Jeg er veldig takknemlig, sier Diomande.
Under klubbens julelunsj fredag skrev han under en ny avtale med klubben. Han har vært ute med skade mer eller mindre sammenhengende i to og ett halvt år etter at han delte kneskålen i to, to ganger.
UEFA Europa Conference League
Revansjesugen etter første akt: – Dette er ikke over
5 TIMER SIDEN
Vegard Hansen har tidligere uttalt til Eurosport.no at han tror spilleren fra Elfenbenskysten vil komme tilbake på samme gode nivå igjen. Nå er han fornøyd med å få han med seg videre i en ny sesong i OBOS-ligaen.
– Han har tatt store steg i høst og viste den lille tiden han fikk spille på slutten at snerten og hurtigheten er tilbake. Vi har tro på at vi skal få se Dio i godt, gammelt slag igjen neste år, sier Mjøndalen-treneren.
Mjøndalen endte på tredjeplass i årets førstedivisjon, men klarte ikke ta seg videre i kampen om å spille om en Eliteserieplass til neste sesong etter å ha tapt 2-1 hjemme mot Ranheim.
  • Den siste kvalifiseringskampen mellom Ranheim og Sogndal kan du se på Eurosport Player og på Eurosport Norge lørdag fra 18.00!
Mjøndalen var oppe i Eliteserien i 2015, der fikk Dio med seg tre kamper før den stygge kneskaden.
I 2016 var han tilbake i troppen, så ble skaden slått opp igjen. Da ventet ett nytt år med opptrening før han spilte for A-laget igjen rett før sesongslutt i år.
UEFA Europa Conference League
Frustrert Moe: – De har vel 15 hodeskader utpå her
6 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Viking med kruttsterk seier i Romania
6 TIMER SIDEN