Det ble klart etter at kvinnelandslagets kaptein var gjennom en MR-undersøkelse mandag.
Mjelde har selv publisert en skadeoppdatering på sin Instagram-profil mandag kveld.
UEFA Europa Conference League
Revansjesugen etter første akt: – Dette er ikke over
7 TIMER SIDEN
«Dessverre er sesongen min over. Den gode nyheten er at kneskaden ikke er så alvorlig som den kan ha sett ut som. Jeg må gjennom en operasjon, men går alt etter planen, er jeg tilbake med laget til sommeren», skriver hun.
«Takk til alle for alle meldinger, støtten har vært overveldende», fortsetter Mjelde, og understreker at hun har det best tenkelige støtteapparatet rundt seg.

Lagvenninnene preget

Chelsea-stjernen måtte bæres av banen på båre underveis i ligacupfinalen mot Bristol City søndag. Hun hadde store smerter og fikk oksygentilførsel.
Umiddelbart ble det fryktet at landslagskapteinen hadde pådratt seg en alvorlig kneskade.
Chelsea vant til slutt kampen på Watfords hjemmebane Vicarage Road 6-0, men Mjeldes skade overskygget resultatet. Etter kampen var lagvenninnene og trener Emma Hayes preget.
– Dette er et bittersøtt øyeblikk for meg. Maren er en stor personlighet i garderoben vår. Hun er mammaen i laget. Den personen alle ser opp til. Jeg er knust, for å være helt ærlig. Jeg vet at dette var alvorlig, sa Hayes til BT Sport.
– Denne seieren var for henne, tilføyde hun.

Hyllet Mjelde

Da spillerne løftet trofeet etter kampslutt, holdt tomålsscorer Fran Kirby opp en drakt med Mjeldes navn på. Kirby ble kåret til banens beste spiller.
Søndag kveld fikk landslagskapteinen også mange støttemeldinger i sosiale medier. Landslagskollega Caroline Graham Hansen var blant dem som sendte gode tanker.
Nå må altså Mjelde belage seg på en lang periode på sidelinjen. Dermed går hun glipp av både Chelseas jakt på ligatittelen og en mulig mesterligatriumf.
Chelsea topper tabellen i den engelske superligaen, men har kun to poeng tilgode på serietoer Manchester City.
I mesterligaens kvartfinale er Wolfsburg motstander.
(©NTB)
UEFA Europa Conference League
Frustrert Moe: – De har vel 15 hodeskader utpå her
8 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Viking med kruttsterk seier i Romania
8 TIMER SIDEN