Det melder klubben på egne hjemmesider lørdag.
Mikkel Diskerud har vært på en rekke låneopphold siden overgangen fra New York City til Manchester City i 2018. I fjor spilte amerikaneren, som er oppvokst i Norge, for Ulsan Hyundai i Sør-Korea og svenske IFK Göteborg i Sverige.
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
4 TIMER SIDEN
Nå returnerer 29-åringen til nabolandet.
– Jeg ser fram til å spille konkurransepreget fotball igjen etter måneder med pandemisk forsiktighet, skriver «Mix» på sin twitterkonto lørdag.
Tidligere i vinter var Diskerud på Nadderud og trente med gamleklubben Stabæk. Manchester City-spilleren fikk også flere minutter i treningskampen mot tsjekkiske Banik Ostrava, men kontrakt og comeback i Stabæk-drakten ble det altså ikke for 29-åringen.
– Når det kommer til valget av klubb har min kjære partner og mor til min nyfødte datter påvirket valget mitt. Egosentrismens æra er kanskje over, skriver «Mix» videre.
Det skal dreie seg om et korttidslån for Diskerud. Helsingborgs IF-trener Olof Mellberg er strålende fornøyd med å ha landet en avtale med amerikaneren.
– I den tiden vi befinner oss i nå, med skader, tynn tropp og få alternativer på midtbanen, er det bra å få inn en spiller med «Mix» sine kvaliteter, sier han til egen klubb.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
6 TIMER SIDEN
Fotball
Eggen fyller 80 år: Dette er hans beste RBK-minner
6 TIMER SIDEN