– Jeg har sprunget mellom TV, telefon og selskap. Man blir bare helt matt.
Det sier tidligere Bodø/Glimt og Rosenborg-spiller «Mini» som var i et selskap mens Erik Botheim, Ola Solbakken, Patrick Berg og resten av de gulkledde sjokkerte den evige stad.
Fotball
Deila klar for MLS-finale: – Hele klubben og supporterne må nyte det
2 TIMER SIDEN
– Du kunne ikke drømt om det her. Det er umulig. Jeg sa det til en annen tidligere Rosenborg-spiller her. Nå er vi glemt, sier 55-åringen til Discovery.
Roma ligger på fjerdeplass i Serie A, to poeng bak Inter på plassen foran. Det sier mye om prestasjonen synes den tidligere kantspilleren som synes det er vanskelig å sette torsdagens kamp opp mot Rosenborgs prestasjoner i Europa.
– Ja, det er nivå tre i Europa (Conference League), og vi slo Real Madrid 2-0 i Champions League, men Roma er fortsatt et topplag i Italia. Den prestasjonen, at det spiller mot et topplag i Italia. All ære. Håper aldri den kvelden her slutter i Bodø, sier mannen med 64 landskamper.
LES OGSÅ: Glimt ydmyket Mourinhos Roma
Han er ikke bare full av lovord om Glimt-spillerne, men også av Kjetil Knutsen. Det at Bodø/Glimt spilte sitt spill mot Roma står det respekt av, mener mannen som spilte 80 kamper for Glimt på 80-tallet.
– Det er den diskusjonen vi har hatt i Trondheim de siste årene. Det å være tro mot det du har troen på. Min erfaring, som har vokst opp med Drillo og Eggen: Der var det ikke snakk om hva de andre gjorde. Slik virker det som Knutsen er, mener «Mini».

Spekulerer rundt Glimt-spillerens fremtid: – Han passer ikke inn

Selv har 55-åringen tenkt seg på bortekampen til Glimt i Roma. Da blir det full fest.
– Jeg jobber i et selskap som skal ta to fly ned til Roma om to uker. Da blir det fullt vorspiel med Berg-brødrene. Nå leder de gruppa, det er mulig vi skal drømme videre om at man kan vinne pulja, sier «Mini» før han fortsetter.
– Halvdan Sivertsen synger «Vi har tørka tåra», og slik er det nesten i kveld.
Eliteserien
Bortvist fra Aspmyra etter rasistiske tilrop – politiet oppretter sak
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
16 TIMER SIDEN