Forrige helg bidro Zlatan med sitt første mål etter returen til Milan, da de vant mot Cagliari, og søndag fortsatte oppturen for «Rossoneri». Men denne gangen var det spissmakker Ante Rebic som ble den store helten.
Milan ble liggende under tidlig etter scoring av danske Jens Stryger Larsen, men etter pause snudde de kampen.
Rebic scoret sitt første mål for dagen etter 48 minutter. Det kom etter et flott forarbeid av høyreback Andrea Conti, som vant ballen høyt i banen og til slutt serverte den kroatiske angrepsspilleren.
Eliteserien
Reagerer på det røde kortet: – Feil avgjørelse
EN TIME SIDEN
Etter 71 minutter var det venstreback Theo Hernández sin tur, da han sendte Milan i 2-1-ledelse på hel volley fra utenfor sekstenmeteren.
Milan så ut til å gå mot seier, men fem minutter før full tid var Larsen nok en gang god da han bidro til 2-2. Dansken kombinerte fint ute på kanten før han slo presist inn på hodet til Kevin Lasagna, som headet inn utligningen.
Idet de tre tilleggsminuttene var i ferd med å renne ut, kom vinnermålet for Milan. Rebic dempet ballen ned til Zlatan som holdte på å miste den, men istedenfor gikk ballen tilbake til Rebic som sendte ballen i mål og Milan til himmels.
(©NTB)
Fått med deg denne?

Vikings medaljesjanser og her bør de forsterke

Eliteserien
Reiste 27 timer for å se sønnen spille: – Det var virkelig verdt det
2 TIMER SIDEN
Fotball
Henriksen etter rødt kort: – Det er ikke mye kraft i dytten, han legger seg lett
13 TIMER SIDEN