Milan-oppturen fortsetter med Zlatan på banen

Oppdatert 19/01/2020 klokken 14:56 GMT+1

Ante Rebic scoret på overtid for Milan som vant 3-2 mot Udinese søndag. Med Zlatan Ibrahimovic på banen har Milan nå tatt sju av ni mulige poeng.

Zlatan

Forrige helg bidro Zlatan med sitt første mål etter returen til Milan, da de vant mot Cagliari, og søndag fortsatte oppturen for «Rossoneri». Men denne gangen var det spissmakker Ante Rebic som ble den store helten.
Milan ble liggende under tidlig etter scoring av danske Jens Stryger Larsen, men etter pause snudde de kampen.
Rebic scoret sitt første mål for dagen etter 48 minutter. Det kom etter et flott forarbeid av høyreback Andrea Conti, som vant ballen høyt i banen og til slutt serverte den kroatiske angrepsspilleren.
Etter 71 minutter var det venstreback Theo Hernández sin tur, da han sendte Milan i 2-1-ledelse på hel volley fra utenfor sekstenmeteren.
Milan så ut til å gå mot seier, men fem minutter før full tid var Larsen nok en gang god da han bidro til 2-2. Dansken kombinerte fint ute på kanten før han slo presist inn på hodet til Kevin Lasagna, som headet inn utligningen.
Idet de tre tilleggsminuttene var i ferd med å renne ut, kom vinnermålet for Milan. Rebic dempet ballen ned til Zlatan som holdte på å miste den, men istedenfor gikk ballen tilbake til Rebic som sendte ballen i mål og Milan til himmels.