31-åringen, som av mange regnes som verdens beste fotballspiller, har spilt fire verdensmesterskap med Argentina. Nå vedgår han at han kan ha spilt sitt siste.
– Jeg vet ikke om jeg kommer til å være med i neste VM. Jeg må se om kroppen holder. I dag føler jeg meg veldig fin fysisk, men jeg er nesten 32 år og jeg vet ikke hvordan det kommer til å gå, sa Messi til Fox Sports Argentina ifølge ESPN.
Messi spilte sitt første VM i Tyskland i 2006. Da han ble byttet inn mot Serbia og Montenegro, ble han samtidig tidenes yngste argentiner på banen i VM-historien.
OBOS-ligaen
Midtbanetalentet klart for OBOS-klubb
4 TIMER SIDEN
Der ble det stopp mot vertsnasjonen i kvartfinalen. Også fire år senere ble tyskerne for sterke i kvartfinalen. I 2014 tok Argentina seg hele veien til finalen, men igjen var Tyskland overmakten. I det mesterskapet ble Messi kåret til beste spiller.
I fjor røk søramerikanerne i åttedelsfinalen for Frankrike, som også vant mesterskapet.
I 2022 venter VM i Qatar.
– Mange ting kan skje. Jeg håper jeg ikke pådrar meg noen alvorlige skader, sa Messi.
– Jeg vil avslutte karrieren etter å ha vunnet noe med det argentinske landslaget, og hvis ikke vil jeg ha prøvd så mange ganger som mulig. Jeg vil ikke sitte igjen med følelsen av at det ikke skjedde og at jeg lot sjansene gå, sa han.
(©NTB)
Fotball
Var på prøvespill hos Chelsea – nå jakter unggutten spilletid på øverste nivå
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Flo henter landslagsspiller til Sogndal
6 TIMER SIDEN