Tottenham står med null poeng etter to kamper i gruppespillet og sliter med tanke på avansement til utslagsrundene i Champions League. Både Inter og Barcelona står med seks poeng og full pott etter to kamper.
Barcelona fikk en superstart og scoret allerede i kampens tredje minutt. Lionel Messi slo ballen i bakrommet mot Jordi Alba på venstre. Tottenhams keeper Hugo Lloris var på vei ut, men var ikke i nærheten av å fange ballen. Da la Alba en kort pasning inn til Coutinho, som hamret inn 1-0 i det tomme målet.
Da Barcelona doblet ledelsen etter 28 minutter, kunne ingen klandre Lloris. Etter et Barcelona-angrep endte ballen hos Ivan Rakitic på 25 meter, og kroaten klinket til på halv volley. Lloris strakte seg etter ballen, men klarte ikke å hindre den i å suse i mål via stolpen.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
5 TIMER SIDEN

Messi i metallet

Halvannet minutt var spilt av 2. omgang da Barcelona nær satte 3-0. Lionel Messi fikk gå nesten uhindret med ballen inn mot 16-meteren, før han forsøkte å plassere ballen i lengste hjørne. Ballen gikk forbi keeper Lloris, men traff metallet.
I stedet ble det 1-2 på Wembley ved Harry Kane. Tottenham-spissen lurte Nélson Semedo på rumpa med en skuddfinte og satte ballen kontrollert i hjørnet bak Marc Andre ter-Stegen. Da var det spilt 52 minutter, men fire minutter senere ledet Barcelona med to mål igjen.
Lionel Messi viste at også han kunne treffe innenfor stengene, og for andre gang i kampen var Jordi Alba servitør. Messi slo ballen ut på venstrekanten der Alba sprintet framover. Alba hadde tre medspillere å sikte på, men verken Philippe Coutinho og Luis Suárez fikk ballen. I endte ballen opp hos Messi, som var helt umarkert i boksen. Da kunne han enkelt plassere inn 3-1.

Ropte på straffe

Like etter gikk Harry Kane i bakken i feltet. TV-bildene viste at han ble holdt igjen, men dommer Felix Zwayer lot spillet gå videre.
Hjemmelaget ga seg ikke, og fikk betaling etter 65 minutter. Heung min Son trillet ballen til Erik Lamela, som fikk overraskende god tid på 20 meter. Da fikk han god tid til å sikte, og argentineren gjorde 2-3. Ballen fikk en liten berøring i Barcelonas midtstopper Arthur, som satte ter-Stegen ut av spill.
Messi og Alba var ikke ferdige for dagen, og i kampens siste minutt ble det 2-4. Jordi Alba snappet opp et sløvt oppspill, og slo den inn mot Suárez i boksen. Spissen lot ballen gå, og da var Messi helt alene med Lloris. Da fikk han trille inn kampens sjette og siste mål.

Inter snudde igjen

I den andre kampen i gruppe B gjorde Inter og PSV opp om poengene i Eindhoven. Hjemmelaget PSV tok ledelsen 1-0 ved Pablo Rosario, men like før pause scoret Radja Nainggolan for Inter.
I 2. omgang ble Mauro Icardi matchvinner med sin scoring etter 60 minutter. Inter snudde til 2-1-seier, akkurat som mot Tottenham i første runde.
(©NTB)
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
9 TIMER SIDEN