I et intervju med den argentinske avisen Clarin kommer Maradona derfor med et råd til mannen som hele Argentina har satt sin lit til når nasjonen har spilt store mesterskap de siste årene.
– Hva jeg ville sagt til Messi? At han ikke kommer tilbake. At han burde gi seg i landslaget, sier Maradona og poengterer at rådet ikke handler om Messis evner som fotballspiller.
– Messi får alltid skylden. Når U15-landslaget taper, er det Messis skyld. Når terminlisten i Argentina viser Racing mot Boca, er det Messis skyld. Han er alltid skyldig. Kutt ut, sier Maradona.
Fotball
Tidligere Viking-assistent blir hovedtrener på Island
EN TIME SIDEN
– Jeg ville sagt til ham at han ikke skal dra tilbake til landslaget. La oss se om de (ledelsen) kan takle det. La oss se om de er store menn. Jeg ville likt å se ham be oss alle om å ryke og reise. For det er ikke hans skyld at vi ikke er verdensmestere, fortsetter det frittalende fotballikonet.
Lionel Messi har tatt tenkepause rundt hvorvidt han vil fortsette å spille for Argentina, og han har derfor fått fri fra landslagsspill i en periode.
(©NTB)
Sett denne?
VM
PSG-sjefen ut mot Qatar-kritikerne: – Blåst ut av proporsjoner
3 TIMER SIDEN
VM
Bild: Tyskland etterforskes av FIFA
3 TIMER SIDEN