Tyrkia-toget fosser videre i Norges VM-kvalifiseringsgruppe, og forlatt på stasjonen står en slukøret norsk tropp og en irritert landslagssjef.
Lørdagens kamp skulle gi Norge et solid forsprang på Nederland og et godt tak på Tyrkia inn mot resten av kvaliken, men istedet er det Norge som nå må jage lagene over seg på tabellen.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
15 TIMER SIDEN

Må vinne resten av hjemmekampene

Med en brutal nedtur i kvalifiseringens første hjemmekamp, tror Discoverys ekspert at Norge nok må vinne alle de resterende kampene på hjemmebane.
– I en tøff kvalik, slik som den vi er med i nå med både Tyrkia og Nederland, er vi nødt til å vinne store deler av hjemmekampene. Nå vi nå taper vår første hjemmekamp 0-3, er det svært røff start, sier Tor Ole Skullerud.
Norge - Tyrkia skulle opprinnelig ha blitt spilt på Ullevaal stadion, men på grunn av de strenge innreiserestriksjonene i Norge, ble hjemmekampen flyttet til Estadio La Rosaleda i Malaga.
– Nå går vi inn i resten av kvaliken med et tøft utgangspunkt, sier Skullerud.

Nederland kan bli nøkkelen

Tyrkia topper gruppe G med full pott etter to kamper. Det samme har Montenegro, mens Norge og Nederland står med tre poeng. Latvia og Gibraltar er uten poeng.
– Er vi nå avhengige av å slå Nederland sånn dette har utviklet seg?
– Det er litt for tidlig å si, tenker jeg. Men at vi må slå Nederland i minst én av to kamper, er jeg overbevist om. Det er et nåløye å komme seg til VM.
Skullerud etterlyste mer råskap i forsvarsspillet i bakkant av Tyrkia-kampen. Landslagssjef Ståle Solbakken var av den samme oppfatningen.
– Når det brenner, så brenner det, da må vi være mye mer besluttsomme. Det er forskjellen på lagene. Det er noe vi må være. I internasjonal fotball handler det om å forsvare den boksen med alt du har, sa Solbakken til TV 2 etter kampslutt.
Norgesmesterskapet
Straffedrama: Tromsø videre i cupen
16 TIMER SIDEN
Fotball
Ble bekreftet klar for én dag siden – nå er låneavtalen terminert
17 TIMER SIDEN